Kapcsolat

Elhelyezkedés

A Villa Szófia Veszprém magánszálláshely a Bakony-Balaton térségében, Veszprém belvárosának közvetlen közelében, csendes, kertvárosi utcában várja a kikapcsolódni és feltöltődni vágyó vendégeit.

Cím

Megközelíthetőség

Személygépjárművel a Szófia utcában lehetőség van a szálláshely előtt parkolni a felfestett parkolóhelyeken (fizető övezet), vagy a szálláshely privát területén saját parkolóhely és garázs is foglalható.

Távolsági és helyközi autóbusszal érkezőknek Veszprém Autóbuszállomástól alig 2 perc gyalogosan a Jutasi úton keresztül.

Vasúton érkezők Veszprém Vasútállomástól helyközi autóbusszal utazhatnak Veszprém Autóbuszállomásig, vagy taxival közvetlenül a szálláshelyig.

Veszprém autóbuszállomás150 m
Gyárkert200 m
Veszprém vásárcsarnok300 m
Veszprém sétálóutca400 m
Veszprém óváros700 m
Veszprémi vár800 m
Veszprém Aréna2 km
Veszprém vasútállomás2,5 km
Balaton13 km
Eplény Síaréna20 km

Bejelentkezés

Recepció és állandó szállásadói képviselet nincs a szálláshelyen. Az apartmanok egyedileg generált számkóddal nyílnak, melyek a foglalás időtartama alatt érvényesek. Lehetőséget tudunk biztosítani online, érintésmentes bejelentkezésre is, így érkezésének időpontját nem szükséges előre jeleznie, vagy változás esetén egyeztetni. Igény szerint a bejelentkezés és távozás időpontjában személyes jelenlét kérhető, melyet kérünk szíveskedjen előre jelezni.

Kérdése van? Írjon nekünk!

Elérhetőségeink

Telefonon az apartmanok foglalhatóságáról és árakról nem tudunk tájékoztatást adni! Ajánlatot a FOGLALÁS gombra kattintva kérhet.

Általános Információ:

Foglalás, szabad időpontok:

Tagja vagyunk a közösségnek: